Nogomet

Sjajan povratak Nike Kranjčara u visokoj pobjedi Glasgow Rangersa

Dario Dodić • četvrtak, 15.06.2017.
Sjajan povratak Nike Kranjčara u visokoj pobjedi Glasgow Rangersa

Glasgow Rangersi odigrali su prvu prijateljsku utakmicu u pripremama za iduću sezonu. U visokoj pobjedi protiv Sjevernoirskog Colerainea impresivan je nastup imao i Niko Kranjčar, prvi nakon ozljede koljena...

Niko Kranjčar odigrao je prvu utakmicu nakon ozljede koljena zbog koje nije nastupao od listopada prošle godine. Trener Rangersa Pedro Caixinha stavio ga je u početni sastav u prvoj pripremnoj utakmici za iduću sezonu, odigranoj protiv kluba iz Sjeverne Irske, Colerainea. Rangersi su u svom trening kampu, Murray Parku, slavili s visokih 5:0.

Posebno je impresivan bio nastup Nike Kranjčara, koji je kao i ostatak početnog sastava dobio priliku u prvih 45 minuta utakmice. Dirigirao je svojom momčadi, kao što je to Caixinha i zamislio, opisavši Kranjčara u najavi priprema kao svojeg quarterbacka. Škotski mediji prenose kako je u prvih pola sata bio najbolji pojedinac na travnjaku.

Poveli su Rangersi nakon deset minuta igre, autogolom Garetha McConaghieja, da bi u 35. minuti Martyn Waghorn povisio na 2:0. Kranjčar je s ruba kaznenog prostora lijepo prebacio obranu gostiju i pronašao Waghorna koji glavom zabija za 2:0. Inače, utakmica se igrala u tri dijela po pola sata.

Na poluvremenu je Caixinha promijenio svih deset igrača u polju, u posljednjoj trećini igre Rangersi su zabili još tri gola, poentirali su Hardie, Dodoo i O'Halloran.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!