Košarka

Greg Monroe ostaje još jednu sezonu u Milwaukee Bucksima

Petar Jenjić • srijeda, 21.06.2017.
Greg Monroe ostaje još jednu sezonu u Milwaukee Bucksima
Foto: EPA

Centar Milwaukeeja Greg Monroe odlučio iskoristiti player option i ostati još jednu sezonu u dresu Bucksa, prenosi The Vertical...

U srpnju 2015. godine Greg Monroe potpisao je trogodišnji ugovor s Milwaukee Bucksima u vrijednosti 50 milijuna dolara. Američki centar je nakon dvije provedene sezone u klubu odlučio iskoristiti player option i ostati još jednu sezonu, unatoč nešto slabijim igrama.

27-godišnji košarkaš tako će u posljednjoj godini ugovora zaraditi nešto manje od 18 milijuna dolara i biti važna karika u momčadi koja se bori za što bolja mjesta na Istoku. Podsjetimo, Bucksi su proteklu sezonu zaključili u prvoj rundi doigravanja gdje ih je svladao Toronto u šest utakmica.

Monroe je u Buckse stigao iz Detroit Pistonsa koji su ga izabrali kao sedmi pick na draftu 2010. godine. Na ulasku u ovu sezonu ostvarivao je prosjek od barem 15 poena i osam skokova. Zbog nedostatka konstante, ove sezone nije započeo nijednu utakmicu, a bilježio je brojke od 11.7 koševa i 6.6 skokova, najlošije još od rookie sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!