Rukomet

Slovenski reprezentativni vratar novo pojačanje PPD Zagreba

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.06.2017.
Slovenski reprezentativni vratar novo pojačanje PPD Zagreba

21-godišnji slovenski reprezentativni vratar Urh Kastelic novi je član PPD Zagreba. Hrvatski prvak potvrdio je kako je s Kastelicom potpisao trogodišnji ugovor...

Najperspektivniji slovenski vratar i jedan od boljih mladih vratara u svijetu, Urh Kastelic naredne tri godine trebao bi nositi dres PPD Zagreba.

Kastelic je bio član mladih slovenskih selekcija, a u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu ubilježio je debitantski nastup krajem prošle godine protiv Saudijske Arabije.

Veselin Vujović vodio ga je i u Francusku gdje je sudjelovao u osvajanju brončanog odličja.

Kastelic je prošlu sezonu započeo u dresu Maribora, ali nakon ozljede Marina Šege, preselio je u redove Szegeda na posudbu do kraja sezone.

"Uprava rukometnog kluba PPD Zagreb duže je vrijeme pratila jednog od najboljih mladih vratara svijeta i sada s velikim zadovoljstvom možemo objaviti kako smo kompletirali vratarski kadar za naredni period.  

Urh Kastelic priključit će se prvoj momčadi PPD Zagreba krajem srpnja kada će hrvatski rukometni prvaci krenuti s bazičnim pripremama na slovenskoj Rogli", stoji u priopćenju hrvatskog prvaka.

Kastelic tako nastavlja tradiciju dolazaka slovenskih vratara u PPD Zagreb, a posljednji među njima bio je njegov suigrač iz reprezentacije Matevž Skok.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • canastra21.06.2017. u 20:53
    još su platili i 40 000 € odštete za njega
    canastra