Košarka

Neven Spahija potpisao trogodišnji ugovor s Maccabijem iz Tel Aviva

Branimir Korać • srijeda, 21.06.2017.
Neven Spahija potpisao trogodišnji ugovor s Maccabijem iz Tel Aviva
Foto: Kristijan Komarica

Neven Spahija vraća se iz NBA lige u europsku košarku nakon što je potpisao ugovor s Maccabijem iz Tel Aviva. Spahija je bio u stručnom stožeru Atlanta Hawksa, a sam trener Mike Budenholzer poželio mu je sreću u novom klubu.

"Neven je bio cijenjeni član našeg stručnog stožera protekle tri godine, dobar prijatelj i mentor. Njegovo znanje i iskustvo puno su nam značili i neizmjerno cijenim sve što nam je donio. Istovremeno vrlo mi je drago da je otišao u Maccabi gdje će dobiti veliku priliku i želim mu svu sreću", istaknuo je Budenholzer.

Spahija je tijekom srijede potpisao trogodišnji ugovor s Maccabijem iz Tel Aviva, a to je potvrdio i njegov menadžer Danko Drakulić.

Hrvatski stručnjak u stožeru Hawksa bio je od 2014. godine, a prije toga ostvarivao je uspjehe u Europi gdje je osvojio naslov prvaka u šest različitih država.

Maccabi je u turbulentnom razdoblju, niti u Izraelu više nije dominantan i pred hrvatskim stručnjakom je puno posla u slaganju kvalitetnog rostera i pripremanju za novu sezonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!