Tenis

50. igrač svijeta suspendiran zbog pozitivnog testa na kokain

Branimir Korać • petak, 23.06.2017.
50. igrač svijeta suspendiran zbog pozitivnog testa na kokain
Foto: Dejan Popek

Treći britanski reket i 50. igrač svijeta Daniel Evans privremeno je suspendiran zbog pozitivnog dopinškog testa iz travnja ove godine. U organizmu Evansa pronađeni su tragovi kokaina...

Britanac Daniel Evans neko vrijeme bit će van teniskih terena nakon što je bio pozitivan na dopinškom testiranju. Testiranje je izvršeno u travnju, a Evans je obaviješten kako je bio pozitivan i odmah je sazvao konferenciju za medije kako bi izvijestio javnost o svojoj suspenziji.

"Ovo je vrlo težak dan za mene, htio sam doći ovdje i reći vam licem u lice o čemu se radi. Prije nekoliko dana dobio sam obavijest da sam pao na dopinškom testiranju te da sam bio pozitivan na kokain. Važno je naglasiti kako je sporna supstanca uzeta izvan natjecanja i nema nikakve veze s tenisom. Napravio sam pogrešku i moram se s njom nositi, niti jedne sekunde neću tvrditi da sam se ponio prihvatljivo", ističe Evans.

Inače, 27-godišnji Britanac ove godine bio je koban za Marina Čilića kojeg je svladao na Australian Openu u četiri seta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!