Nogomet

Grezda i Barišić: "Bolji smo, ali ne smijemo podcijeniti protivnika"

Branimir Korać • srijeda, 28.06.2017.
Grezda i Barišić: "Bolji smo, ali ne smijemo podcijeniti protivnika"
Foto: FaH

Osječani u četvrtak od 19 sati u Andori igraju svoju prvu ovosezonsku europsku utakmicu, protivnik im je Santa Coloma koja ne bi trebala predstavljati veći problem...

Eros Grezda već je igrao protiv ovog protivnika, sezonu ranije u dresu Lokomotive. Santa Colomu poznaje i vjeruje da neće biti problema.

"Santa Coloma sigurno nije momčad koja bi nam trebala napraviti probleme, ali ne smijemo je podcijeniti i moramo ući čvrsto i sto posto u utakmicu pa neće biti nikakvih problema."

"Velika je razlika između nas, oni će sigurno svi stati iza lopte i čekati, ali imamo veliku kvalitetu i želimo što prije zabiti prvi gol pa će biti lakše doći i do drugog i trećeg."

Osječane očekuje nastup na dobrom travnjaku na kojem mogu razviti igru i to je sigurno dobra vijest.

"Igrat ćemo na malom stadionu, travnjak je dobar i ravan te se na njemu može igrati kvalitetan nogomet. Veliki sam optimist."

Optimist je i Borna Barišić koji poziva na pun angažman uoči ovog dvoboja.

"Znamo s kakvim protivnikom igramo i sigurno ga ne smijemo podcijeniti. Moramo ući u utakmicu sa sto posto bez obzira što su oni klasa ispod nas. Trebamo već u Andori riješiti pitanje prolaska."

"Sigurno smo kvalitetniji u odnosu na prošlu sezonu, dobili smo još neka pojačanja i trebat će nam vremena za uigravanje."

Susret u Andori počinje u 19 sati po hrvatskom vremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!