Rukomet

Mlada rukometna reprezentativka odlazi u Španjolsku: "Sada na golu imamo istinsko bogatstvo"

HINA • subota, 01.07.2017.
Mlada rukometna reprezentativka odlazi u Španjolsku: "Sada na golu imamo istinsko bogatstvo"
Foto: Davor Sajko

Rukometna vratarka riječkog Zameta Helena Šegota (22) potpisala je ugovor sa španjolskim prvoligašem Rincón Fertilidadom iz Málage...

“Sretna sam što sam došla u Málagu, uvijek mi se činila lijepim gradom za živjeti. Rincón Fertilidad je klub koji napreduje iz sezone u sezonu. Premda sam mlada, zadnjih sam godina bila u prvoj postavi jednog od najvažnijih hrvatskih klubova pa vjerujem da mogu doprinijeti svojim iskustvom", izjavila je Helena Šegota, koja je u petak potpisala ugovor sa španjolskim prvoligašem.

Proteklu je sezonu Rincón Fertilidad Málaga završio na četvrtom mjestu među 14 klubova Prve španjolske lige, a trener Diego Carrasco ističe: “Prošle sezone smo zbog ozljeda rijetko kada na jednoj utakmici imali obje vratarke zdrave. Osim toga, Helena Šegota se uklapa u momčad, mlada je ali iskusna pa sada na golu imamo istinsko bogatstvo".

Šegoti, koja je bila hrvatska reprezentativka u nacionalnoj ekipi do 21 godine, na vratarskoj poziciji će konkurirati Virginia Fernández Robles i Ana Marín.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!