Košarka

Blake Griffin ostaje u L.A. Clippersima za 173 milijuna dolara

Dario Dodić, HINA • subota, 01.07.2017.
Blake Griffin ostaje u L.A. Clippersima za 173 milijuna dolara
Foto: EPA

Jedan od najboljih krilnih košarkaša NBA lige Blake Griffin (28) ostaje u LA Clippersima s kojima će potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 173 milijuna dolara...

Griffin je pregovarao s Phoenix Sunsima i Denver Nuggetsima, ali je na kraju ipak odlučio ostati u L.A. Clippersima i tako su Clippersi izbjegli crni scenarij u kojem bi ostali bez dvojice najboljih igrača.

Naime, prije nekoliko dana Clippersi su ostali bez najboljeg playmakera lige 32-godišnjeg Chrisa Paula, koji će karijeru nastaviti u momčadi Houston Rocketsa. Za njega su od Rocketsa dobili sedam igrača i izbor prve runde na draftu 2018. godine.

Griffin je dogovorio novi ugovor na pet godina, vrijedan 173 milijuna dolara, ali nije dobio "no-trade" klauzulu prema kojoj ga Clippersi ne bi mogli razmijeniti bez njegova dopuštenja. Prema izvorima ESPN-a Griffin je odluku donio nakon dvosatnog razgovora s vlasnikom Steveom Ballmerom, trenerom Docom Riversom, posebnim konzultantom Jerryjem Westom i nekolicinom igrača u Staples centru u petak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!