Košarka

Sve je dogovoreno, Paul George dolazi kod Westbrooka u Oklahoma City Thunder

Dario Dodić • subota, 01.07.2017.
Sve je dogovoreno, Paul George dolazi kod Westbrooka u Oklahoma City Thunder
Foto: EPA

Sapunica oko budućnosti Paula Georgea dobila je završetak, Oklahoma City Thunder i Russell Westbrook slave dolazak sjajnog All-stara iz Indiana Pacersa...

Dugo se nagađalo gdje bi Paul George mogao nastaviti karijeru nakon Indiana Pacersa. Tukli su se za njega Cleveland Cavaliersi, Houston Rocketsi i Boston Celticsi, sam je igrač rekao kako planira otići u Los Angeles Lakerse ukoliko ostane igrač Pacersa još jednu sezonu nakon čega bi postao slobodan igrač, ali na kraju su pobjedu odnijeli Oklahoma City Thunderi, iako i dalje nije isključena opcija odlaska u Lakerse iduće sezone.

Prema izvorima ESPN-a kao dio tradea za Georgea iz Thundera u redove Pacersa prelaze Victor Oladipo i Domantas Sabonis.

27-godišnjak će tako biti snažno pojačanje za MVP-a lige, Russella Westbrooka, koji je inzistirao da uprava kluba dovede pojačanja kako bi Thunderi iduće sezone bili konkurentniji za naslov. Prema izvorima iz kluba Thunderi ne namjeravaju stati samo na Georgeu, planiraju još pojačanja, među kojima se glasno spominje Rudy Gay.

Iako su se Cavaliersi nadali kako će upravo oni dovesti Georgea u svoje redove, transfer s Istočne u Zapadnu konferenciju dodatno je osnažio poziciju aktualnih doprvaka na Istoku s obzirom da Istok postaje sve siromašniji superstarovima, jedini realni kandidati za osvajanje konferencije ostaju Cavsi.

Brzo nakon objave vijesti o transferu George se na instagramu oprostio od navijača Indiana Pacersa i objavio novi post koji zapravo potvrđuje kako odlazi u redove Thundera.

The Brodie #OKC

A post shared by Paul George (@ygtrece) on

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!