Košarka

Miami otpustio Chrisa Bosha, Pat Riley tvrdi: "Dres s brojem 1 više nitko neće nositi"

Petar Jenjić • srijeda, 05.07.2017.
Miami otpustio Chrisa Bosha, Pat Riley tvrdi: "Dres s brojem 1 više nitko neće nositi"
Foto: EPA

Miami Heat objavio je vijest kako više ne računa na dugogodišnjeg igrača Chrisa Bosha koji je cijelu prošlu sezonu proveo izvan terena. Međutim, predsjednik kluba Pat Riley najavio je kako će se njegov broj 1 umiroviti i više ga nitko u momčadi Heata neće nositi...

Nakon šest sezona provedenih u Miami Heatu, vodstvo kluba odlučilo je otpustiti Chrisa Bosha iz momčadi, jednog od igrača koji je bio važna karika u posljednja dva naslova prvaka. Ipak, medicinski problemi zbog kojih je izbivao s terena cijelu prošlu godinu uzeli su preveliki danak i Miami više na njega ne računa.

Vijest je pomalo i bila očekivana nakon čega je dobila novi zaplet. Predsjednik Pat Riley odlučio je da će umiroviti dres s njegovim brojem 1, smatrajući kako je Bosh napravio velike stvari za momčad posljednjih godina.

"Promijenio je naš život nabolje kada je došao u Miami Heat. Bit ćemo mu zauvijek dužni što je napravio za momčad, vodio je do četiri finala i dva naslova prvaka. Jedan je od najvećih košarkaša koji je igrao za ovu momčadi i zato njegov dres s brojem 1 više nitko neće nositi", kazao je Riley.

Iako je velika šteta što je njegova karijera završila van terena, zaključio je sa sjajnim brojkama, dva prstena i mogućim ulaskom u Hall of Fame.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!