Tenis

Sjajni Mate Pavić u paru s Marachom do polufinala Wimbledona

Petar Jenjić • utorak, 11.07.2017.
Sjajni Mate Pavić u paru s Marachom do polufinala Wimbledona

Hrvatski tenisač Mate Pavić u paru s Oliverom Marachom prošao je u polufinale turnira u Wimbledonu. Hrvatsko-austrijska kombinacija glatko je u tri seta slavila protiv Marcina Matkowskog i Maxa Mirnyija...

Mate Pavić u parvu s Oliverom Marachom nastavlja svoj put prema finalu Wimbledona. Danas su gotovo bez većih problema došli do pobjede protiv poljsko-bjeloruske kombinacije Marcin Matkowski/Max Mirnyi i izborili polufinale.

Mirnyi i Matkowski su jako dobri igrači u parovima, ali ne briljiraju u zajedničkim mečevima što se pokazalo i u današnjem.

Odmah na samom početku meča napravili su break i poveli s 2-0, ali Matkowski i Mirnyi vrlo brzo uzvraćaju i dolaze do izjednačenja. Ipak, kada je najviše trebalo hrvatsko-austrijska kombinacija ponovno oduzima servis svojim protivnicima i dolazi do seta.

Ostatak meča bio je potpuno jednosmjerna ulica, u preostala dva seta Pavić i Marach rade po dva breaka i rutinski privode meč kraju.

Hrvatski tenisač već ima jedan osvojen Grand Slam, prošle sezone u paru s Laurom Siegemund osvoji je US Open. Za ulazak u finale igrat će protiv boljeg iz dvoboja Podlipnik-Castillo/Vasilevski - Mektić/Škugor, trenutni rezultat je 1-1 u setovima.

Wimbledon, četvrtfinale, parovi:
Oliver Marach/Mate Pavić (16) - Marcin Matkowski/Max Mirnyi 7:5, 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg12.07.2017. u 10:28
    i ja bih to volio vidjeti ali na turnirima ljudi igraju za sebe. Tvrd je kruh igraca parova jer nagradni fondovi nisu ni blizu onim u singlu. Osim toga nasi parovi su u bilo kojoj konstelaciji podbijedjivali i najbolje svjetske parove u DCu. Ne brini za parove, bit ce to dobro ;-)
    interreg
  • 53njac11.07.2017. u 20:09
    Steta sto nasi igraju odvojene parove, bolje bi bilo za davisov cup da skupa igra sa nekim nasim parove.
    53njac