Nogomet

Carrillo uoči Levskog: "Jači smo nego lani i nećemo raditi jedan korak naprijed, a natrag dva"

Petar Jenjić • srijeda, 12.07.2017.
Carrillo uoči Levskog: "Jači smo nego lani i nećemo raditi jedan korak naprijed, a natrag dva"
Foto: Bruno Karadža

Pred nogometašima Hajduka u četvrtak je premijera u službenim utakmicama nove sezone. Bijeli će u sklopu drugog pretkola Europske lige ugostiti Levski, a trener Joan Carrillo istaknuo je odakle prijeti najveća prijetnja i uvjeren je u pobjedu...

Prva europska utakmica u četvrtak očekuje nogometaše Hajduka koji će u Dugopolju ugostiti Levski. Bugarska momčad u prvom je pretkolu bila bolja od Sutjeske i na gostovanje kod Bijelih stiže u dobrom raspoloženju koje se nada prekinuti trener Splićana Joan Carrillo.

"Analizirali smo Levski i znamo da nas očekuje momčad s jakim individualcima i velikom poviješću, ali ćemo ipak mi pobijediti. Levski će pokušati iskoristiti svoje prednosti, imaju brza krila i jako su opasni kada su u tranziciji. Jači smo nego lani jer se novi igrači sve brže uklapaju u momčad, ali nećemo raditi jedan korak naprijed, a natrag dva. Svaki pojedinac imat će svoj zadatak", rekao je Carrillo na pressici uoči sutrašnje utakmice.

Pohvalio je stadion u Dugopolju i gostoprimstvo te smatra kako će gledatelji bliže terenu biti od velike pomoći igračima: "Nema stadiona kao Poljud, ali stadion u Dugopolju je jako lijep i hvala ljudima što su nam ga ustupili. Publika je blizu terena i očekujemo kako će nam to dati bitan iskorak i podršku."

Osvrnuo se kratko i na značenje ove utakmice u smislu njegovog daljnjeg rada u klubu: "Potpisao sam ugovor s kojim sam zadovoljan i nadam se da će se održati i dalje. Ovo je utakmica s protivnikom od povijesnog značaja, vjerujem u uspjeh i želim biti s ovom momčadi i ubuduće."

Španjolski trener potvrdio je i kako neće moći računati na Tomu Bašića koji mora nekoliko dana mirovati zbog lakše ozljede. Utakmica je na rasporedu u četvrtak s početkom 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!