Vodeni sportovi

Tucak: "Bojali smo se SAD-a, ali zadovoljan sam"; Udovičić: "Igrati protiv Hrvatske nikad nije lagan zadatak"

Dario Dodić • utorak, 18.07.2017.
Tucak: "Bojali smo se SAD-a, ali zadovoljan sam"; Udovičić: "Igrati protiv Hrvatske nikad nije lagan zadatak"
Foto: EPA

Nakon uvjerljive pobjede 12:7 protiv SAD-a na otvaranju Svjetskog prvenstva u vaterpolu hrvatski izbornik Ivica Tucak nije skrivao zadovoljstvo, dok je Sandro Sukno napomenuo da Hrvatska može još bolje...

Hrvatski izbornik Ivica Tucak zadovoljan je viđenim: "Igrali smo jako dobro i zaslužili smo pobjedu. Svojim smo tempom mogli vršiti pritisak na američki sastav. Bojali smo se SAD-a, jer Amerikanci nisu jednostavan protivnik, ali zadovoljan sam kako smo započeli Svjetsko prvenstvo, fokusiramo se na sljedeću utakmicu."

Sandro Sukno impresionirao je s nekoliko sjajnih asistencija: "Dobro smo počeli, što nije bilo jednostavno, jer SAD je snažna reprezentacija. To nisu uspjeli pokazati protiv nas, ali siguran sam da će zaigrati puno bolje. Nismo igrali najbolje što znamo, ali nadam da ćemo zaigrati bolje u četvrtfinalu i da ćemo igrati za medalju."

Dejan Udovičić, trener SAD-a, priznao je da je Hrvatska bila bolja: "Hrvatska je definitivno zaslužila pobjedu. Činili smo previše smiješnih pogrešaka, koje su oni kao iskusna momčad znali koristiti protiv nas. Igrati protiv momčadi kao što je Hrvatska nikada nije lagan zadatak. Dajemo sve od sebe u svakoj utakmici koju igramo, svaki put se postavljamo kao da je 'biti ili ne biti' situacija."

Jedan od najiskusnijih igrača SAD-a, Alex Bowen također je spomenuo pogreške svoje momčadi: "Nekoliko smo puta pogriješili tijekom utakmice. Zabili su nam previše golova nakon izgubljenih lopti, to je učinilo razliku. U sljedećem susretu trebamo pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Novi lik18.07.2017. u 09:06
    Super! idemo dalje...
    Novi lik