Nogomet

VIDEO: Real Madrid stradao protiv Manchester Cityja, pobjede Barcelone i Juventusa

Branimir Korać • četvrtak, 27.07.2017.
VIDEO: Real Madrid stradao protiv Manchester Cityja, pobjede Barcelone i Juventusa
Foto: EPA

Tri susreta International Champions Cupa američke turneje odigrana su tijekom noći, a pobjede su upisali Barcelona, Juventus i Manchester City...

Barcelona je upisala pobjedu protiv Manchester Uniteda 1:0 i to je Unitedu prvi poraz na ovim pripremama. Svakoj momčadi pripalo je jedno poluvrijeme, Barcelona je bila bolja u prvom, a Manchester u drugom. Razlika je u tome što su Španjolci uspjeli iskoristiti to razdoblje svoje bolje igre i doći do pogotka.

Zabio ga je Neymar u 31. minuti nakon što je Messi ubacio loptu u 16 metara, do nje je prvi došao Antonio Valencia, ali spetljao se, pao i Neymar je imao lagan posao.

Ivan Rakitić odigrao je prvo poluvrijeme kao i veći dio prvotimaca.

U Miamiju su se susreli PSG i Juventus, a torinski div slavio je 3:2 zahvaljujući pogotku Claudija Marchisija iz kaznenog udarca u samoj završnici susreta.

Mario Mandžukić kod Juventusa odradio je prvo poluvrijeme kada su na terenu uglavnom bili oni koji bi trebali nositi Juventus i u sljedećoj sezoni.

Juventus je na odmoru imao prednost 1:0 nakon što su u posljednjim trenucima prvog dijela Dybala i Higuain izigrali obranu Parižana.

Vrlo rano u drugom dijelu PSG stigao je do poravnanja, Angel di Maria je asistirao, a Goncalo Guedes iz blizine pogodio je za 1:1.

U drugom dijelu kod Juventusa dobar dojam ostavio je mladi Moise Kean koji je prvo asistirao Marchisiju za 2:1, a onda i izborio kazneni udarac za konačnih 3:2. U međuvremenu pogodak za Parižane postigao je Javier Pastore.

Teško je stradao Real Madrid koji je poražen od Manchester Cityja 4:1. Madriđani su u drugom poluvremenu primili sva četiri pogotka i tek u posljednjim trenucima susreta postigli su počasni pogodak.

Još u prvom poluvremenu Keylor Navas je s nekoliko velikih obrana spašavao Real, ali u drugom dijelu nije mu bilo spasa.

U 52. minuti glavom je nakon kornera pucao Stones, Casilla je kratko odbio loptu, ali samo do Otamendija koji iz blizine zabija za 1:0. Sedam minuta kasnije De Bruyne krasnim dodavanjem pronalazi Sterlinga i podiže na 2:0.

Ubrzo je Zinedine Zidane izvadio Modrića, Kovačića i ostale startere, a City je nastavio puniti mrežu.

U 67. minuti De Bruyne je ponovno asistent, a Stones ovaj put zabija. Još je City dva puta pogađao vratnicu, a četvrti gol i to krasnim udarcem s ruba kaznenog prostora, postigao je mladi Brahim Diaz.

Madriđani su do kraja uspjeli samo smanjiti preko Arnaiza Oscara koji je opalio s više od 25 metara i iznenadio vratara Grimshawa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!