Nogomet

VIDEO: Biliću poraz protiv Werdera, Espanyol svladao dortmundsku Borussiju

Branimir Korać • petak, 28.07.2017.
VIDEO: Biliću poraz protiv Werdera, Espanyol svladao dortmundsku Borussiju
Foto: EPA

Klubovi nastavljaju s pripremama za novu sezonu, a ovog petka među zanimljivijim dvobojima ističu se onaj između Werdera i West Hama te Borussije i Espanyola...

Slaven Bilić s West Hamom upisao je pripremni poraz protiv Werdera koji je slavio s 1:0. Bilić je dosta izmiješao sastav dao je priliku većem broju mladih igrača, a debi je upisao i Marko Arnautović koji je ušao u zadnjih pola sata.

Domaćin je do jedinog pogotka došao vrlo rano, već u 12. minuti Johannes Eggenstein iskoristio je odlično dodavanje Jeromea Gondorfa i svladao Adriana za 1:0.

Upravo Adrian spašavao je West Ham do odlaska na odmor, Werder je u dva navrata opasno zaprijetio, ali vratar londonske momčadi bio je uspješniji.

U drugom dijelu West Ham je bio nešto bolji, bliže pogotku nego Nijemci, ali rezultat se nije mijenjao.

"Uvijek ću dati sve od sebe da obranama pomognem svojoj momčadi, ali na kraju dana nisam sretan jer smo upisali poraz. Kod pogotka nisam imao šanse, brza akcija, brza lopta i nisam mogao ništa. Imali smo krajem prvog dijela lijepu priliku kada Obiang nije zabio, a u drugom dijelu iako smo igrali bolje, nismo stvorili pravu šansu. Morat ćemo na tome posebno raditi na treningu", kaže Adrian.

Poraz je upisala i dortmundska Borussia koja je izgubila također s 1:0 od Espanyola. Peter Bosz koristio je samo dio igrača, na klupi je imao tek četvoricu i to one koji su ujutro odradili samo lakši trening.

Borussia je većim dijelom susreta potpuno dominirala, imala veliki posjed lopte iznad 70 posto, ali nije iskoristila svoje prilike. Jednu su zato iskoristili Španjolci i to Pablo Piatti u 80. minuti susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!