Nogomet

VIDEO: Red Bull Salzburg samo do remija protiv LASK-a iz Linza

Mihaela Bradovski • subota, 29.07.2017.
VIDEO: Red Bull Salzburg samo do remija protiv LASK-a iz Linza
Foto: EPA

Povratnik u najviši rang austrijskog nogometa, LASK iz Linza, stvorio je dosta problema Red Bull Salzburgu na gostovanju u Red Bull Areni i ubilježio remi 1:1...

Uvertira uoči uzvrata na Rujevici u trećem pretkolu Lige prvaka, nije bila dobra za Red Bull Salzburg. Austrijski prvak podbacio je na svom travnjaku protiv povratnika u prvu ligu LASK-a iz Linza.

LASK je odigrao dobru utakmicu, bio je opasan iz kontranapada i tako stvarao najveće probleme Salzburgu. U konačnici remizirao je 1:1 i ostao na vrhu ljestvice.

U prvom kolu s 3:0 svladao je Admiru pod vodstvom Damira Burića, a u Salzburgu je pokazao da taj dobar start u novu sezonu nije bio slučajan.

Trener Red Bulla Marco Rose ostavio je na klupi Mirandu, Dabbura, Ulmera, Minamina, Leitgeba, a oni koji su dobili priliku nisu je iskoristili.

Poveo je Red Bull u 42. minuti pogotkom Hwanga Hee-Chana nakon dobre i brze akcije u kojoj je Korejac došao sam pred vratara Pervana i lakoćom ga nadmudrio.

Gosti su se vratili u igru u 56. minuti kada je Riemann izveo udarac iz kuta, a Ramsebner glavom prebacio loptu u mrežu.

Do kraja susreta Red Bull nije uspio povezati konce i doći do nove prednosti.


Goal Hwang Hee-Chan Salzburg 1-0 LASK Linz by hdlivegoals


1-1 Christian Ramsebner Goal Austria... by milena-georgieva1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!