Tenis

Galović propustio servis za set pa se raspao protiv Mikaela Ymera

Petar Jenjić • utorak, 01.08.2017.
Galović propustio servis za set pa se raspao protiv Mikaela Ymera

Challenger u Biellu nije bio uspješan za Viktora Galovića koji se morao oprostiti od turnira već u prvom kolu. Bolji je od njega sa 7:6, 6:1 bio Šveđanin Mikael Ymer. Hrvatski igrač je imao set loptu na protivničkom servisu, a zatim i servis za prvi set, no pružene prilike nije uspio iskoristiti. Otada pa do kraja igrao je samo švedski tenisač...

I drugi Challenger zaredom Viktor Galović poražen je u prvom kolu. U talijanskom Biellu bolji je od njega bio mladi švedski talent Mikael Ymer, juniorski finalist Wimbledona iz 2015. godine, koji je u glavni ždrijeb ušao kao lucky loser.

Galović je jako dobro igrao prvi set i u četvrtom gemu došao do breaka. Imao je i jednu set loptu na protivničkom servisu pri vodstvu 5:3, međutim, Ymer se vraća u set i uspijeva izboriti tie-break. U 13. igri je, nakon početnog zaostatka 1:0, nanizao šest poena i glatko ga zaključio u svoju korist.

Drugi je set bio poprilično jednosmjeran, igra hrvatskog tenisača se raspala i Šveđanin je dominirao. S dva oduzeta servisa poveo je s 5:0 i lako došao do pobjede.

U drugom kolu igrat će protiv bosanskohercegovačkog igrača Tomislava Brkića s kojim se do sada nije susretao.

Challenger Biella, prvo kolo:
Mikael Ymer - Viktor Galović 7:6 (3), 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!