Nogomet

Rose: "Igrat ćemo na stadionu gdje 6.000 navijača napravi atmosferu kao njih 60.000"

Mihaela Bradovski • utorak, 01.08.2017.
Rose: "Igrat ćemo na stadionu gdje 6.000 navijača napravi atmosferu kao njih 60.000"
Foto: FaH

Austrijanci su odradili trening na Rujevici gdje ih u srijedu očekuje uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka. U Red Bull Salzburgu svjesni su da će nastupiti u paklenoj atmosferi...

Nakon remija 1:1 u prvom susretu trećeg pretkola Lige prvaka u Salzburgu, odmah je bilo jasno da će Riječani pred rasprodanom Rujevicom dočekati Red Bull Salzburg.

Hrvatski prvak ima veliku priliku proći u sljedeću fazu natjecanja i tako osigurati jesen u Europi, u najmanju ruku u Europskoj ligi. Posao neće biti lagan, kao što se Riječani nadaju prolazu, nadaju se i Austrijanci.

"Igrat ćemo na stadionu na kojem 6.000 navijača napravi atmosferu kao da ih je 60.000. Vrlo je važno vjerovati od prve minute da možemo do željenog rezultata i ne smijemo to samo govoriti već moramo i pokazati na terenu. Idemo u utakmicu sa spoznajom da trebamo pogodak, a to bi moglo značiti i da će se Rijeka možda još više nego u Salzburgu orijentirati na kontranapade", ističe trener Austrijanaca Marco Rose.

Od prve minute u redovima Red Bull Salzburga bit će i hrvatski internacionalac i povremeni reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

"Bit će lijepo igrati u Hrvatskoj, ovo je za mene posebna utakmica na kojoj će biti dosta mojih prijatelja i članova obitelji. Znamo da nas čeka težak protivnik i paklena atmosfera, ali vjerujemo u naše mogućnosti. Morat ćemo igrati svoj najbolji nogomet ako želimo proći dalje", kaže Ćaleta-Car.

Dvoboj na Rujevici počinje u 20:45.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!