Nogomet

Maleš: "Najslađih 0:0 u karijeri", Gavranović: "Želimo napraviti još jedan dodatan korak"

Petar Jenjić • srijeda, 02.08.2017.
Maleš: "Najslađih 0:0 u karijeri", Gavranović: "Želimo napraviti još jedan dodatan korak"
Foto: FaH

Užarena Rujevica mogla je slaviti nakon 90 minuta nogometa. 0:0 bilo je i više nego dovoljno za prolazak u doigravanje za Ligu prvaka, s time se slažu Mate Maleš i Mario Gavranović koji ističu kako trebaju uživati u ovim velikim trenucima za klub...

Najveći europski uspjeh u povijesti kluba ostvarila je Rijeka. Kekova momčad možda nije briljirala u uzvratnoj utakmici protiv Salzburga, ali konačnih 0:0 bilo je i više nego dovoljno za prolazak u doigravanje za Ligu prvaka.

Mate Maleš prvi je imao priliku progovoriti o dojmovima nakon utakmice: "Ovo je najslađih 0:0 u karijeri. Željeli smo pobjedu, znali smo da imamo kvalitetu i da igramo protiv vrlo jake ekipe. Mislim da smo zasluženo prošli dalje i tako razveselili naše navijače. Očekivano su pritisnuli u nastavku, oni su tražili pogodak, ali mi smo se organizirano branili i uspjeli izdržati."

"Čestitao bih suigračima i navijačima na prolasku dalje te možemo samo uživati u ovim trenucima. Dali smo sve od sebe, željeli smo ispuniti zacrtani cilj i u tome smo uspjeli", zaključio je Maleš za HRT.

"Nema veze što nisam postigao pogodak, bitno je da smo ostvarili naš cilj. Dobro smo ušli, imali smo tu i tamo koju priliku da dobijemo utakmicu, ali ovaj rezultat je dobar i idemo dalje. Znali smo da se moraju podići, bili su vrlo agresivni. Trebali smo se potrošiti, to smo napravili i zasluženo prošli dalje. Sada se trebamo malo koncentrirati na prvenstvo. Naravno da treba uživati u ovom trenutku i kada smo do ovog došli želimo napraviti još jedan dodatan korak", dodao je Mario Gavranović.

Rijeka će sada zasigurno s velikim nestrpljenjem gledati na petak i kojeg će im protivnika donijeti ždrijeb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!