Nogomet

VIDEO: Nesebični Mario Pašalić upisao prvu asistenciju za Spartak, Moskovljani do rutinske pobjede

Petar Jenjić • srijeda, 09.08.2017.
VIDEO: Nesebični Mario Pašalić upisao prvu asistenciju za Spartak, Moskovljani do rutinske pobjede
Foto: EPA

Moskovski Spartak ugostio je Arsenal Tulu u sklopu 5. kola ruskog prvenstva i došao do pobjede 2:0. Domaćin je postigao po jedan pogodak u svakom poluvremenu, a nesebični asistent za prvi bio je Mario Pašalić u 20. minuti...

Moskovski Spartak nije dobro krenuo u novu sezonu i nakon četiri kola imao je tek jednu pobjedu uz dva remija, a u posljednjoj utakmici neugodno je poražen od Zenita 5:1. Danas ih je čekao ogled domaći protiv Arsenala Tule koji je imao tek jedno slavlje i tri poraza.

Ipak, danas Moskovljani nisu imali prevelikih problema, igrali su puno bolje od svojih protivnika i zasluženo došli do pobjede 2:0 kojom su, barem privremeno, skočili s desetog na peto mjesto.

Domaćin je bio konkretniji i više pokušavao prema naprijed što se isplatilo u 20. minuti. Mario Pašalić i Quincy Promes istrčali su kontru, a hrvatski nogometaš nesebično je proigrao suigrača koji je pospremio loptu u mrežu.

Da ne bi bilo nikakve dvojbe oko konačnog pobjednika pobrinuo se Ze Luis šest minuta prije kraja utakmice. Nakon što je u spomenutoj utakmici protiv Zenita debitirao s tek 19 minuta, Pašalić je danas odigrao cijeli susret za svoju momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!