Nogomet

Dinamo najuvjerljiviji na startu Ramljakovog memorijala, Rijeka remizirala s Eintrachtom

Mihaela Bradovski • četvrtak, 10.08.2017.
Dinamo najuvjerljiviji na startu Ramljakovog memorijala, Rijeka remizirala s Eintrachtom
Foto: FaH

Odigrani su prvi susreti na ovogodišnjem izdanju Memorijalnog turnira Mladen Ramljak, a prvog dana najuvjerljiviji bio je domaćin Dinamo koji je lakoćom svladao Ferencvaros...

U četvrtak je započelo novo izdanje Memorijalnog turnira Mladen Ramljak na kojem nastupaju i dvije hrvatske momčadi. Dinamo je krenuo glatkom 3:0 pobjedom protiv Ferencvarosa, a Rijeka je odigrala bez pogodaka protiv Eintrachta iz Frankfurta.

Dinamo je imao vrlo lagan zadatak protiv Mađara koje je nadigrao i lakoćom slavio. Gosti su cijelim tijekom susreta bili u podređenoj poziciji, a igrači Tomislava Rukavine pokazali su da žele pravi rezultat na ovom turniru.

Modri su mrežu Mađara načeli u 40. minuti pogotkom Briškog nakon kornera koji je izveo Knežević da bi na početku drugog dijela Marin srušen u 16 metara, dosuđen je kazneni udarac koji Knežević pretvara u pogodak. Konačnih 3:0 postavio je u 64. minuti Ćuže.

Rijeka nije uspjela slaviti protiv Eintrachta, krenula je u turnir remijem bez pogodaka.

U Dinamovoj skupini u drugom susretu Real Madrid svladao je bečku Austriju s 2:0, a u riječkoj skupini Ulsan Hyundai istim rezultatom bio je bolji od Feyenoorda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!