Nogomet

VIDEO: Sjajan dan za Igora Tudora, Galatasaray pregazio Kayserispor i doveo Feghoulija

Branimir Korać • utorak, 15.08.2017.
VIDEO: Sjajan dan za Igora Tudora, Galatasaray pregazio Kayserispor i doveo Feghoulija
Foto: Kristijan Komarica

Igor Tudor u Galatasarayu na početku nove sezone našao se pod golemim pritiskom nakon što je odmah na prvoj stepenici eliminiran iz Europe. Međutim u prvenstvo je krenuo sjajno, a momčad se uz to dodatno pojačava...

Dobar ulazak u prvenstvo bio je imperativ za Igora Tudora. Hrvatski stručnjak slaže momčad po svom ukusu, rješava se nepotrebnih i dovodi poželjne igrače i od njega se traži rezultat i to odmah. Nema vremena za slaganje i preslagivanje, svaka utakmica i svaki nastup bit će pod povećalom, a prvo natjecanje već je otpalo i to Europska liga gdje ga je šokirao švedski Ostersunds.

U prvom kolu turskog prvenstva priča je bila posve drugačija, Galatasaray je igrao jako dobro i na kraju zasluženo slavio s 4:1 protiv Kayserispora. Bila je to jedna od boljih predstava Galatasaraya pod vodstvom Tudora, a posebno su se istaknula nova imena Bafetimbi Gomis i Younes Belhanda.

Već na poluvremenu bilo je 3:1 za Galatasaray zahvaljujući golovima Tolge Cigercija, Belhande i Gomisa dok je Levent Gulen bio jedini strijelac za goste.

U drugom dijelu Tiago Lopes zaradio je isključenje, a s igračem više Gomis je samo potvrdio pobjedu Tudorove momčadi.

Inače prije početka susreta navijačima je predstavljeno posljednje pojačanje, Alžirac Sofiane Feghouli koji je stigao iz Bilićevog West Hama. Turski mediji tvrde kako je sljedeće pojačanje Galatasaraya Kwadwo Asamoah.

Tursko prvenstvo, prvo kolo:
Galatasaray - Kayserispor 4:1


ALL Goals & Highlights HD Galatasaray 4-1... by RussellLerman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!