Nogomet

Jelić i Gavranović uoči Olympiakosa: "Trebamo biti koncentrirani i izvući maksimum u ovom trenutku"

Petar Jenjić • utorak, 15.08.2017.
Jelić i Gavranović uoči Olympiakosa: "Trebamo biti koncentrirani i izvući maksimum u ovom trenutku"
Foto: EPA

Pogodak u gostima i pozitivan rezultat - nešto je čemu se nadaju svi navijači i igrači Rijeke koja u srijedu gostuje kod Olympiakosa u četvrtom pretkolu Lige prvaka. Slična su razmišljanja podijelili Matej Jelić i Mario Gavranović koji nisu propustili niti pohvaliti izrazito jakog suparnika koji će njihovoj momčadi biti pravi test mogućnosti...

Velika utakmica je pred nogometašima Rijeke koji su stigli na korak do ulaska u Ligu prvaka. Protivnik neće biti nimalo lagan - grčki Olympiakos, momčad koja je 44 puta osvojila naslov državnog prvaka. Prvi dvoboj igra se u srijedu u Grčkoj i postignut pogodak puno bi značio uoči uzvrata, a toga su svjesni i igrači Rijeke.

"Idemo napraviti što bolji rezultat, pokušat ćemo zabiti gol što bi nam u uzvratu mnogo značilo. Dvoboji s Osijekom i Dinamom su iza nas, to smo već zaboravili i idemo dalje. Očekivanja su velika, a atmosfera u momčadi je kao i uvijek jer porazi su dio nogometa te vjerujem kako ćemo sve uspjeti ispraviti", kazao je Matej Jelić za službene klupske stranice.

Napadač Rijeke istaknuo je i snagu grčke momčadi, sjajnu atmosferu koju imaju na domaćem terenu te dodao: "Znamo da je to kvalitetna ekipa koja ima dobre individualce i nemamo prava na pogrešku. Moramo biti koncentrirani kroz cijelu utakmicu, imamo respekt prema Olympiakosu, ali idemo se potući i ostvariti što bolji rezultat", zaključio je Jelić.

Kako je postići pogodak u Ligi prvaka osjetio je Mario Gavranović u dresu Schalkea i nada se kako će to moći ponoviti i u dresu Rijeke: "Ako je ikako moguće trebamo zabiti gol i vratiti se s pozitivnim rezultatom. Moramo izvući maksimum u ovom trenutku. Imaju brz protok lopte i dosta kvalitetnih igrača. ali ako budemo igrali brzo i agresivno možemo odigrati dobru utakmicu."

Susret je na rasporedu u srijedu s početkom u 20:45 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.08.2017. u 14:01
    Sretno danas
    Obrisan korisnik