Nogomet

Joan Carrillo: "2:0 nije dobar rezultat, ali imamo što pokazati u uzvratu"

Petar Jenjić • petak, 18.08.2017.
Joan Carrillo: "2:0 nije dobar rezultat, ali imamo što pokazati u uzvratu"
Foto: FaH

Bijeli se iz Engleske vraćaju s dva pogotka u vlastitoj mreži, ali i dalje se nadaju kako u uzvratu mogu doći do preokreta. Trener Joan Carrillo i Ahmed Said ističu dobru igru iz drugog poluvremena kao preduvjet za ostvarivanje takvog rezultata...

Hajduk je bio vidno impresioniran u prvom poluvremenu i to je Everton znalački uspio iskoristiti s dva pogotka. Ipak, ostaje gorak okus jer su oba gola došla nakon grešaka Hajdukovih igrača, zna to i trener Joan Carrillo koji kaže kako ga Englezi nisu iznenadili i da postoji šansa u uzvratnoj utakmici na Poljudu.

"Everton je pokazao snagu u prvih 45 minuta i nije uopće iznenadio, već je iskoristio naše pogreške. U nastavku smo pokazali kako s njima možemo igrati i žao mi je što nismo uspjeli postići pogodak. 2:0 nije dobar rezultat, ali imamo što pokazati u uzvratu i mislim kako je sve otvoreno."

"Trebamo se što prije oporaviti jer nas iduća utakmica čeka u nedjelju. Nakon toga dat ćemo sve od sebe u uzvratu kako bi nastavili s igrom koju smo pokazali ovdje u drugom poluvremenu", rekao je Carrillo čiju momčad sada očekuje susret s Rudešom u domaćem prvenstvu.

Susret je kratko prokomentirao Ahmed Said: "Izgubili smo, ali smo pokazali da se možemo s njima nositi. Šteta zbog prilika Ercega i Memolle, bilo bi puno bolje da smo postigli pogodak, ali i ovako je otvoreno. Malo je naših igrača igralo ovakve utakmice i logično je da smo na početku bili malo impresionirani."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280418.08.2017. u 11:58
    Ja vas molim da napišete jedan članak o beskrajnoj ljubavi Torcide prema Hajduku. Jučer su u 35. minuti utakmice pokazali kako se ljubi svoj klub. To su prenijeli svi uvaženi mediji, a vi - ništa. Dakle, u engleskom grotlu, s toliko su ljubavi skandirali i bodrili svoj tim da su pojedinci s njihove... [više na forumu]
    2804