Nogomet

VIDEO: Druga uvjerljiva pobjeda Tudorovog Galatasaraya za vrh turskog prvenstva

Dario Dodić • subota, 19.08.2017.
VIDEO: Druga uvjerljiva pobjeda Tudorovog Galatasaraya za vrh turskog prvenstva
Foto: Kristijan Komarica

Galatasaray hrvatskog trenera Igora Tudora upisao je novu uvjerljivu pobjedu u turskom prvenstvu kojom je preuzeo vrh ljestvice. Galatasaray je s 3:1 u gostima svladao Osmanlispor...

Nakon pobjede 4:1 protiv Kayserispora na otvaranju nove sezone turskog prvenstva, Galatasaray je upisao i drugu uvjerljivu pobjedu. Momčad Igora Tudora nadigrala je u gostima Osmanlispor i pobjedom 3:1 preuzela vrh Superlige kao trenutno jedina momčad sa šest bodova nakon dva kola.

Od prve minute Galatasaray je bio bolja momčad na travnjaku, gosti su bolju igru uspjeli pretvoriti u pogodak već u 14. minuti kada je novopridošli Maicon glavom zabio prvijenac u dresu Galatasaraya.

Nakon pola sata igre bilo je 2:0 za Tudorov sastav. Rodrigues je s desne strane proigrao još jednog novaka u momčadi, Gomisa, koji iz teške situacije zabija pod gredu svoj već treći prvenstveni pogodak za Galatu.

Gosti su s pritiskom nastavili i u drugom poluvremenu pa je u 56. minuti lijepu akciju Galatasaraya preciznim udarcem u 3:0 pretvorio Tolga Cigerci. Brzo se pogotkom u igru vraća Osmanlispor, u 58. minuti Gürler smanjuje na 3:1.

Do kraja utakmice Osmanlispor je pokušao doći i do drugog pogotka, domaći su najbliže golu bili u 69. minuti, kada je nevjerojatnu prigodu prokockao Regattin. Do kraja dvoboja rezultat se nije mijenjao, Galatasaray sa šest bodova i gol-razlikom 7:2 preuzima vrh turskog prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!