Nogomet

VIDEO: Mamićev Al Ain remizirao u prvoj četvrtfinalnoj utakmici AFC Lige prvaka

Dario Dodić • ponedjeljak, 21.08.2017.
VIDEO: Mamićev Al Ain remizirao u prvoj četvrtfinalnoj utakmici AFC Lige prvaka
Foto: FaH

Momčad Al Aina, koju vodi hrvatski trener Zoran Mamić, u prvoj je utakmici četvrtfinala Azijske Lige prvaka na svom Tahnoun Bin Mohamed stadionu remizirala s Al Hilalom, susret je završio bez pogodaka...

Nakon Zlatka Dalića, koji je s momčadi Al Aina prošle sezone dogurao do finala Azijske Lige prvaka, isti pothvat lovi i novi trener momčadi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Zoran Mamić.

Nakon što su njegovi igrači bez velikih problema u osmini finala u dvije utakmice izbacili Esteghlal, u četvrtfinalu su naletjeli na puno tvrđi orah. Na svom je stadionu Mamićeva momčad odigrala 0:0 protiv predstavnika iz Saudijske Arabije, Al Hilala.

Prilika nije nedostajalo s obje strane, u prvom je poluvremenu više od igre pokazala gostujuća momčad, dok je u nastavku nešto opasniji bio Al Ain. Fantastičnim obranama istaknuli su se vratari oba sastava, Eisa kod domaćina i Al Maiouf na gostujućim vratima.

Najbliže pogotku Al Ain je bio nakon sat vremena igre, kada je sjajan pokušaj Abdulrahmana iz rašlji iščupao Al Maiouf.

Al Ain je posljednjih 25 minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen Mohnad. Nije hrvatski strateg zatvarao utakmicu, njegovi su igrači nastavili igrati otvoreno, prštale su prigode s obje strane, ali pogodaka nije bilo.

Uzvratni susret na rasporedu je 11. rujna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!