Nogomet

Osječanke visokom pobjedom u Gradskom vrtu krenule u kvalifikacije Lige prvakinja

Branimir Korać • utorak, 22.08.2017.
Osječanke visokom pobjedom u Gradskom vrtu krenule u kvalifikacije Lige prvakinja
Foto: Hrvoje Knežević

Hrvatske prvakinje, nogometašice Osijeka, u Gradskom vrtu su domaćin sedme skupine kvalifikacija Lige prvakinja, a u prvom kolu pregazile su prvakinje Makedonije Istatov s visokih 7:0...

Već nakon prvog kola kvalifikacijskog turnira koji se igra u Osijeku, jasno je da će posljednje kolo odlučiti tko će zauzeti prvo mjesto i nastaviti put u Ligi prvakinja. Osijek i islandski Stjarnan bili su više nego uvjerljivi na startu i njihov dvoboj u posljednjem kolu bit će ključan.

Osječanke su igrale protiv makedonskog Istatova i upisale su vrlo visoku pobjedu 7:0 dok je Stjarnan deklasirao prvakinje Makedonije Klaksvik s čak 9:0.

Istatov se nije mogao nositi s Osijekom, bio je potpuno podređen na travnjaku i konačan rezultat nije previsok već realan odnos snaga.

Osijek je u prvom poluvremenu tek dva puta pronašao put do mreže vratarke Suarte Rechi, ali zato u nastavku dodao je još pet golova i visoko slavio.

Lorena Balić s tri pogotka bila je prvo ime susreta, a po jedan gol postigle su Mateja Andrlić, Kristina Nevrkla, Iva Jakovac i Izabela Lojna.

U drugom kolu 25. kolovoza od 20:15 Osijek igra protiv Klaksvika s Farskih Otoka.

Rezultati:
Stjarnan - Klaksvik 9:0
Osijek - Istatov 7:0

Poredak:
1. Stjarnan 3
2. Osijek 3
3. Istatov 0
4. Klaksvik 0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Gidiap23.08.2017. u 05:41
    Osječanke su igrale protiv makedonskog Istatova i upisale su vrlo visoku pobjedu 7:0 dok je Stjarnan deklasirao prvakinje Makedonije Klaksvik s čak 9:0 Makedonija ima 2 kluba u Ligi prvaka :)
    Gidiap