Nogomet

Cvitanović: "Idemo po prolaz, pripremali smo se i postavit ćemo se da idemo na pobjedu"

HINA • srijeda, 23.08.2017.
Cvitanović: "Idemo po prolaz, pripremali smo se i postavit ćemo se da idemo na pobjedu"
Foto: FaH

Zagrebački Dinamo otputovao je danas ujutro na uzvratni susret play-offa UEFA Europa Lige u Albaniju gdje ih u četvrtak čeka Skenderbeu, a trener Mario Cvitanović je izjavio kako njegova momčad ide po pobjedu i prolaz.

"Mi jednostavno idemo po prolaz, želimo proći u UEFA Europsku ligu i tako ćemo se postaviti. Nemamo apsolutno prava ni matematike da razmišljamo na drugačiji način. Kalkulirati sigurno nećemo. Treba nam gol da prođemo dalje, postavit ćemo se da idemo na pobjedu i na tome smo radili", izjavio je trener zagrebačkih 'modrih' Mario Cvitanović.

"Izanalizirali smo dvije posljednje utakmice koje smo igrali i radili smo na tome, bilo je dosta greška i loš karakterni segment u prvom dijelu utakmice. Međutim, u nastavku je bilo puno bolje i tako treba nastaviti", dodao je. Prva utakmica u Zagrebu prošli tjedan je završila rezultatom 1-1.

"Momčad je u zadnjoj utakmici protiv Slaven Belupa pokazala da ima karakter, pokazala je želju, emociju i stvari iz igre na kojima ustrajemo. Nikakav negativan ili suzdržan stav ne bi bio dobar, želim pozitivan stav, energiju i stvari koje smo trenirali. Svi su spremni i zdravi", zaključio je trener Cvitanović.

Pobjedu i prolaz u Europsku ligu očekuje i vratar Dinama Dominik Livaković.

"Očekujemo sigurno prolaz, ali bit će teško. Analizirali smo prvenstveno nas s obzirom na loš ulazak u prvoj utakmici, na kraju se nadam uspjehu. Sigurno smo ih malo podcijenili u prvom susretu, ali sada ih nećemo. Vidjeli smo da nisu ekipa koja se može podcijeniti i dat ć471188emo sve od sebe", rekao je Livaković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!