Košarka

Grčka objavila popis putnika za Eurobasket

Petar Jenjić • petak, 25.08.2017.
Grčka objavila popis putnika za Eurobasket
Foto: EPA

Izbornik grčke košarkaške reprezentacije Kostas Missas objavio je popis dvanaestorice igrača koji će nastupiti na predstojećem Eurobasketu. Prvenstvo otvaraju 31. kolovoza utakmicom protiv Islanda...

Odmah po završetku susreta sa Srbijom izbornik grčke košarkaške reprezentacije Kostas Missas objavio je konačan roster koji će otputovati u Helsinki na Europsko prvenstvo. Kao što se moglo očekivati grčki izbornik je otpisao dvojicu najmlađih reprezentativaca Giannoulisa Larentzakisa i Kostasa Mitogloua.

Kroz cijele pripreme Grci su igrali toplo-hladno. Upisali su pet pobjeda, u utakmicama gdje se tako nešto i očekivalo, ali i tri poraza. Srbija je bila bolja u dva navrata, dok je jednom slavila Gruzija.

Na Eurobasketu će biti u skupini s Poljskom, Francuskom, Islandom, Slovenijom i domaćinom Finskom. Prvu utakmicu igraju protiv Islanda 31. kolovoza.

Roster grčke reprezentacije: Nick Calathes, Kostas Sloukas, Vangelis Mantzaris, Nikos Pappas, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou, Thanasis Antetokounmpo, Georgios Printezis, Dimitrios Agravanis, Ioannis Bourousis, Georgios Papagiannis, Georgios Bogris

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!