Nogomet

VIDEO: Lekin Club Brugge nastavlja fantastičan niz, u derbiju pregazio Standard iz Liegea

Branimir Korać • nedjelja, 27.08.2017.
VIDEO: Lekin Club Brugge nastavlja fantastičan niz, u derbiju pregazio Standard iz Liegea
Foto: EPA

U petom kolu belgijskog prvenstva Club Brugge je na svom stadionu ugostio Standard iz Liegea i nanio mu vrlo težak poraz 4:0...

Atenski AEK, protivnik Rijeke u skupini Europske lige, izbacio je iz Europe Club Brugge, no Lekina momčad unatoč tom neuspjehu nastavlja sa sjajnim igrama u belgijskom prvenstvu.

U petom kolu Club Brugge ugostio je Standard iz Liegea i visoko ga svladao s 4:0 što je peta pobjeda ovog kluba u prvenstvu uz čak 15 postignutih golova što su ravno tri pogotka po susretu.

Domaćin je furiozno krenuo i već nakon šest minuta vodio je s 2:0. Već u trećoj minuti Hans Vanaken doveo je Club Brugge u vodstvo da bi tri minute kasnije Wesley povisio na 2:0 na asistenciju Vanakena.

Raspoloženi Vanaken nastavio je sa sjajnom igrom i u nastavku susreta te je u 56. minuti postigao i drugi pogodak, asistent mu je bio Wesley.

Deset minuta prije kraja ovom dvojcu pridružio se i Brandon Mechele koji je postavio konačnih 4:0.

Club Brugge tako ostaje na vrhu ljestvice sa stopostotnim učinkom u društvu iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone Charleroija koji ima isti učinak. Standardu je ovo već treći poraz uz gol razliku 3-11.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!