Košarka

Bogdanović: "Trenutno nam je najvažnije da pobjeđujemo i da se dižemo iz utakmice u utakmicu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.09.2017.
Bogdanović: "Trenutno nam je najvažnije da pobjeđujemo i da se dižemo iz utakmice u utakmicu"
Foto: EPA

Hrvatska je upisala još jednu pobjedu na krilima Bojana Bogdanovića. I protiv Crne Gore Bogdanović je bio prvo ime Hrvatske s ubačenih 23 poena...

Hrvatska je odlično krenula u dvoboj protiv Crne Gore, ali nije izdržala u tom visokom ritmu cijelu utakmicu. Bojan Bogdanović ipak je zadovoljan jer je Hrvatska iskontrolirala dvoboj do kraja.

"Znali smo da ćemo teško držati takvu razinu kroz cijelu utakmicu. Oni su se vratili, ali mislim da smo i dalje držali kontrolu nad susretom i da naša pobjeda nije bila pod znakom pitanja nijedan trenutak."

U osmini finala neće biti lako, a do tada ima dovoljno vremena za podići formu.

"Protiv koga god budemo igrali u osmini finala šanse će biti 50:50. Trenutno nam je bitno da pobjeđujemo i da se dižemo iz utakmice u utakmicu te punimo samopouzdanjem."

Bogdanović vjeruje kako nema potrebe za pretjeranim kritikama jer će momčad igrati sve bolje u svakoj narednoj utakmici.

"Imamo tri pobjede u kojima smo kontrolirali situaciju u svakom susretu i nismo dozvolili protivniku da nam ozbiljno zaprijeti. Mi kreiramo nervozu iz ničega. Upisali smo dvije pobjede i onda sami sebi nabijamo da smo trebali puno bolje igrati. Ali to je samo otvaranje natjecanja i pokazali smo da se dižemo iz utakmice u utakmicu te se nadam da ćemo tako i nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!