Rukomet

Tatabanya uz odličan nastup Vrankovića dugo držala Szeged u neizvjesnosti

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.09.2017.
Tatabanya uz odličan nastup Vrankovića dugo držala Szeged u neizvjesnosti
Foto: EPA

U susretu prvog kola mađarskog prvenstva Szeged je na svom parketu svladao Tatabanyu s 28:25. Ovo je već treći nastup Szegeda i treća pobjeda...

I dok ostale momčadi tek će krenuti u novu sezonu, Szeged je već odradio tri susreta. U trećem je ugostio Tatabanyu i nakon velike borbe upisao je pobjedu 28:25.

Očekivao se lakši posao za mađarskog doprvaka, međutim Tatabanya je odigrala odličnu utakmicu i tek u završnici susreta potonula je u poraz.

Dvije i pol minute prije kraja gosti su bili na samo dva gola zaostatka poslije čega Zsolt Balogh i Sergei Gorbok zabijaju i rješavaju dvojbe oko pobjednika.

"Očekivali smo tešku utakmicu i tako je i bilo. Dobro smo trenirali i dobro se pripremali, ali nismo odradili susret kako je trebalo. Bili smo prespori i trener Pastor ukazao nam je na pogreške. Nantes nam je sljedeći protivnik, dobro ćemo se pripremiti i tražiti pobjedu u tom dvoboju", kaže Bence Banhidi.

Kod Szegeda u ovom susretu Stefan Sigurmannsson postigao je sedam golova, Jonas Kallman i Sergei Gorbok po šest dok je Denis Buntić dodao jedan. Kod gostiju Jakov Vranković zabio je šest golova, a Adam Juhasz pet.

Mađarsko prvenstvo, prvo kolo:
MOL-Pick Szeged - Grundfos Tatabanya KC 28:25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!