Zimski sportovi

Medveščak se tri puta vraćao pa izgubio u produžetku od Albe

Branimir Korać • nedjelja, 10.09.2017.
Medveščak se tri puta vraćao pa izgubio u produžetku od Albe
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su i drugi ovosezonski poraz u EBEL-u. Nakon startnog poraza u Villachu, sada su poraženi i u Ledenoj i to od mađarske Albe Volan 4:3. Mađari su do pobjede došli u produžetku nakon što su tri puta ispuštali vodstvo u regularnom dijelu...

Niti u drugom susretu u EBEL-u Medvjedi nisu uspjeli doći do pobjede. U prvom susretu nisu uzeli niti bod, izgubili su u Villachu s glatkih 6:1, u Ledenoj su barem otkinuli bod i izgubili 4:3 u produžetku protiv mađarske Albe Volan.

Iako u Villachu igra Medveščaka i nije bila toliko loša kao konačan rezultat, protiv Albe Medvjedi su napravili korak dalje, no opet su ostali bez pobjede. Mađari su jednostavno na svaki pogodak Medveščaka odlično reagirali i vrlo brzo vraćali prednost na svoju stranu.

Već u petoj minuti Tamas Sarpatki doveo je goste u vodstvo, ali odmah s igračem više odgovara Norvežanin Sondre Olden koji poravnava na 1:1. Samo je dvije minute Medveščak bio u egalu, mladi Krisztian Szabo vrlo brzo pogađa za novo vodstvo Mađara.

Druga trećina protekla je bez pogodaka da bi Norvežanin Olden svojim drugim golom na startu posljednje dionice poravnao na 2:2. Ponovila se situacija nakon prvog pogotka Oldena, Alba je još jednom imala odgovor i već minutu i pol kasnije Peter Vincze vraća prednost na stranu Albe.

Pritisnuo je Medveščak i tražio pogodak za produžetak i do njega dosta sretno došao tri minute prije kraja kada iskusni Tero Koskiranta zabija za 3:3.

Otišlo se u produžetak gdje Medveščak nije izdržao, minuta i pol trebala je Albi za pobjednički pogodak koji postiže David Gilbert.

Medveščak tako dolazi barem do prvog boda, a prvu pobjedu tražit će 16. rujna od 19:15 kada će gostovati u Innsbrucku.

EBEL, drugo kolo:
Medveščak - Alba Volan 3:4 (3:3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!