Ostali sportovi

MLB: Rekordna 21. uzastopna pobjeda Cleveland Indiansa

HINA • četvrtak, 14.09.2017.
MLB: Rekordna 21. uzastopna pobjeda Cleveland Indiansa
Foto: EPA

Cleveland Indiansi ostvarili su 21. uzastopnu pobjedu u MLB-u svladavši u srijedu na svom terenu Detroit Tigerse sa 5-3 i tako postavili novi rekord Američke lige po broju uzastopnih pobjeda.

Indiansi su ovim nesvakidašnjim nizom "srušili" rekord Oakland Athleticsa koji su 2002. godine imali 20 pobjeda zaredom.

Usto, Indiansi su izjednačili i apsolutni rekord po broju uzastopnih pobjeda u MLB-u, jer su Chicago Cubsi iz 1935. godine ostvarili 21 pobjedu zaredom u Nacionalnoj ligi.

MLB kao svoje službene rekordere po broju uzastopnih pobjeda vodi New York Giantse iz 1916. koji su ostvarili 26 pobjeda uz jedan neodlučeni rezultat u rasponu od 27 utakmica.

"Uistinu je zabavno dolaziti svakodnevno na igralište znajući kako je slobodan dan posljednja stvar koju bi itko u našoj momčadi poželio", izjavio je najbolji bacač Indiansa Cody Allen nakon svoje još jedne besprijekorne predstave.

Momčad iz Clevelanda je tijekom svoje velike pobjedničke serije ostvarila čak 134 poena dok je suparnicima dopustila samo 32.

Indiansi, koji su prošle godine izgubili dramatični finale doigravanja od Chicago Cubsa sa 3-4 u pobjedama, priliku za 22. uzastopnu pobjedu imat će već u četvrtak kada će ugostiti Kansas City Royalse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!