Košarka

Aco Petrović nije više izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije

Branimir Korać • petak, 15.09.2017.
Aco Petrović nije više izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: EPA

Nakon teškog poraza od Rusije u osmini finala Europskog prvenstva, Aco Petrović napustio je klupu reprezentacije, potvrđeno je iz Hrvatskog košarkaškog saveza...

Hrvatski košarkaški savez službenim priopćenjem potvrdio je kako Aco Petrović nije više izbornik A reprezentacije.

Podržavate li promjenu izbornika?

ANKETA#704

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održan je sastanak vodstva Hrvatskog košarkaškog saveza s gospodinom Aleksandrom Petrovićem.

Zaključeno je kako je utakmica osmine finala EuroBasketa 2017 protiv Rusije izazvala negativnu konotaciju i za Hrvatski košarkaški savez i za dosadašnjeg izbornika te je dogovoren sporazumni raskid ugovora."

Iako nema potvrde o imenu novog izbornika, neslužbeno saznajemo kako je najozbiljniji kandidat Ante Nazor, bivši izbornik mlađih dobnih skupina koji je prošle sezone vodio MZT iz Skoplja.

Već za subotu zakazana je konferencija za novinare u prostorijama Saveza kada bi se moglo saznati ime novog izbornika pred kojim je odmah puno posla jer su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo pred vratima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10815.09.2017. u 21:43
    Aco hvala na svemu, ali tu ima dosta posla na sve strane, od saveza preko struke do igraca.
    narada108
  • Bestija_ST15.09.2017. u 19:53
    Strani izbornik sa kredibilitetom.
    Bestija_ST
  • Obrisan korisnik15.09.2017. u 17:32
    Slažem se,ali mi skeniramo problem vec 20-ak, godina i još nismo otkrili gdje je problem izbornike mijenjamo kao čarape, a rezultata nigdje ja osobno ne vidim izlaz ih toga, eto primjer mi godinama lutamo nismo u stanju stvoriti pravog playa dovodilo smo razno razne Amerikance, to dovoljno govori... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Bestija_ST15.09.2017. u 17:17
    Nije se moralo brzat ovako s novim izbornikom. Posebno jer su samo promisali karte a zapravosve ostaje isto, Aco u strucnom stozeru itd. Tribalo je skanirat malo dublje bar jos jedan tjedan i napravit potpuni zaokret.
    Bestija_ST
  • Obrisan korisnik15.09.2017. u 15:44
    Problem je u sustavu i neradu godinama s mladima, primijetili ste da tko god bio izbornik rezultat je uvijek isti dakle nije sve ni u trenerima, očito da smo precijenili sami sebe nemamo igrače kao nekada, ali me nitko ne može uvjeriti da je Rusija koja je isto nekada bila sila u košarci jača i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik