Nogomet

VIDEO: Krasan gol Marija Pašalića u neočekivanom kiksu moskovskog Spartaka

Dario Dodić • nedjelja, 17.09.2017.
VIDEO: Krasan gol Marija Pašalića u neočekivanom kiksu moskovskog Spartaka
Foto: Duje Bonačić

Hrvatski veznjak Mario Pašalić još je jednom zabio u dresu moskovskog Spartaka. Aktualni prvak Rusije imao je u gostima kod Tosnog prednost od dva pogotka i igrača više, a na kraju se morao zadovoljiti remijem. Strijelac lijepog pogotka za 2:0 bio je Pašalić...

Gdje god ga pošalju na posudbu Mario Pašalić se vrlo brzo nametne, izbori za mjesto u početnih 11 i krene zabijati. Ništa drugačije nije u Moskvi, gdje Mario brani boje aktualnog prvaka Rusije, Spartaka.

Nakon nesebične asistencije protiv Arsenal Tule Mario je prvijenac postigao protiv ljutog moskovskog rivala, CSKA, a danas je, više od mjesec dana nakon prvijenca, ponovno zabio i to vrlo lijep gol u neočekivanom remiju Spartaka u gostima kod Tosnog.

Gostima je put do prednosti olakšala činjenica da je Šahov kod Tosnog zaradio isključenje već u 29. minuti - šest minuta kasnije Spartak je poveo, mrežu domaćina zatresao je Džikija.

Mario je zabio u drugom poluvremenu za 2:0. Dobio je loptu na 20-ak metara od gola, okrenuo se i lijepo odmjerenim udarcem pogodio desni kut za povećanje vodstva Moskovljana. Vratar Jurčenko dotaknuo je loptu, ali nije uspio spriječiti pogodak.

Uslijedila je neočekivana završnica susreta. Na 1:2 u 86. minuti smanjio je Markov, samo dvije minute nakon što je ušao u igru. Asistent kod prvog pogotka, Anton Zabolotni, u 90. minuti donosi bod domaćinu.

Pašalić je u dresu Spartaka odradio svih 90 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!