Rukomet

Kamenica: "Oni koji su manje igrali u Švedskoj, ponijet će teret dvoboja s Celjem"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.09.2017.
Kamenica: "Oni koji su manje igrali u Švedskoj, ponijet će teret dvoboja s Celjem"
Foto: FaH

Rukometaši PPD Zagreba u utorak 19. rujna igraju susret četvrtog SEHA Gazprom lige protiv Celja Pivovarne Laško. Nakon povratka s gostovanja u Švedskoj nije bilo previše vremena za pripremu, no u Zagrebu razmišljaju samo o pobjedi...

"Nemamo previše vremena za pripremu utakmice protiv Celja, moramo se pripremiti praktički kroz samo jedan trening. Ove dvije momčadi od osamostaljenja njeguju jako sportsko rivalstvo kroz utakmice u Ligi prvaka, a ulaskom slovenskih klubova u SEHA ligu to se proširilo i toj razini", ističe Kasim Kamenica.

Zagrebov trener ne sumnja da su u Celju uspješno nadoknadili odlazak važnih igrača, ali očekuje da će oni koji su manje igrali u Kristianstadu, uspješno iznijeti teret.

"Ostali su bez Janca i Zarabeca, ali siguran sam da su na dobar način riješili selekciju i za ovu sezonu i sigurno je da nas očekuje jak i zahtjevan meč. Određen broj igrača imao je u Kristianstadu veću potrošnju, no dio igrača nije bio pod tolikim opterećenjem pa ćemo kroz susret s Celjem uspostaviti ravnotežu da svježiji igrači ponesu teret utakmice u većoj mjeri i da tako dođemo do rezultata koji želimo, a to je pobjeda."

U Švedskoj je debitirao Žarko Marković koji je zadovoljan svojom igrom, ali ne i rezultatom.

"Ako uzmemo u obzir da sam posljednju utakmicu odigrao još u travnju, mogu reći da sam zadovoljan. Nisam zadovoljan konačnim rezultatom, bilo je tu i nekih grešaka, trebam još vremena da se uklopim do kraja, ali sve će to na kraju sjesti. Nadam se u što kraćem roku jer je ritam jak, igramo svakih tri-četiri dana. Nije bilo previše vremena i prostora za odmor i pripremu utakmice, ali vjerujem u svoju momčad i siguran sam da ćemo dati sto posto da pobijedimo u toj utakmici."

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!