Tenis

Caroline Wozniacki osvojila Tokio, Jelena Ostapenko do titule u Seoulu

HINA • nedjelja, 24.09.2017.
Caroline Wozniacki osvojila Tokio, Jelena Ostapenko do titule u Seoulu
Foto: EPA

Dankinja Caroline Wozniacki pobjednica je WTA turnira u Tokiju. Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta u finalu je s 2-0 u setovima svladala Anastaziju Pavljučenkovu. Jelena Ostapenko Roland Garrosu je dodala drugu titulu u karijeri, u finalu Seoula bila je u tri seta bolja od Brazilke Beatriz Haddad Maie...

Dankinja Caroline Wozniacki pobijedila je na WTA turniru u Tokiju svladavši u finalu nakon 75 minuta igre Ruskinju Anastaziju Pavljučenkovu sa 6:0, 7:5.

Nekdašnja prva igračica svijeta trenutno je šesta na WTA listi, a ovo joj je treća pobjeda u Tokiju i 26. osvojeni turnir. Dankinja je ove godine dočekala i svoj prvi osvojeni turnir nakon čak šest poraza u finalima.

Pavljučenkova je izgubila i šesti puta u sedam dvoboja s Wozniacki.

Latvijka Jelena Ostapenko osvojila je WTA turnir u Seoulu svladavši u finalu Brazilku Beatriz Haddad Maiu sa 6:7(5), 6:1, 6:4.

Ostapenko (22) je proslavila svoj tek drugi turnir u karijeri nakon velike pobjede na Roland Garrosu ove godine, koji je osvojila kao prva nepostavljena igračica još od 1933. godine.

Ostapenko je u polufinalu slavila protiv Tajlanđanke Luksiko Kumkhum, dok je Maia, koja još uvijek čeka na prvi naslov, bila bolja od Nizozemke Richel Hogenkamp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!