Nogomet

VIDEO: Celje napokon do pogotka, Filip Dangubić zabio u remiju protiv Domžala

Branimir Korać • petak, 29.09.2017.
VIDEO: Celje napokon do pogotka, Filip Dangubić zabio u remiju protiv Domžala
Foto: Dejan Popek

U susretu 11. kola slovenskog prvenstva Celje i Domžale podijelili su po bod, a jedini pogodak za domaćina postigao je Filip Dangubić. Celjani su tako prekinuli niz utakmica u kojima nisu postigli nijedan pogodak...

Tri susreta zaredom Celje je odigralo bez pogodaka, u 11. kolu napokon je zabilo gol, ali ponovno je ostalo bez pobjede. Domaći nogometaši morali su se zadovoljiti još jednim remijem, ovaj put 1:1.

Ovo je čak šesti remi Celja ove sezone od čega četvrti zaredom, a Domžale s druge strane upisalo je četvrti remi i ima bod više od Celja.

U ovom dvoboju domaćin je poveo u 12. minuti pogotkom mladog napadača Rijeke na posudbi u Celju Filipa Dangubića kojem je Lupeta primirio loptu, a on malo iskosa pogodio za vodstvo domaćina.

15 minuta kasnije gosti su poravnali, bivši igrač Šibenika Zeni Husmani odlično je pogodio s ruba kaznenog prostora i donio svojoj momčadi remi.

Dangubić je odigrao cijelu utakmicu za Celjane, a kod gostiju Marko Alvir bio je u igri do 59. minute kada ga je zamijenio Volarič dok je Dario Melnjak odigrao cijelu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!