Tenis

Goffinu titula u Shenzhenu, Mektiću poraz u finalu parova, Istomin lako do pobjede u Chengduu

HINA • nedjelja, 01.10.2017.
Goffinu titula u Shenzhenu, Mektiću poraz u finalu parova, Istomin lako do pobjede u Chengduu
Foto: EPA

Belgijski tenisač David Goffin pobjednik je ATP turnira u kineskom gradu Shenzhenu nakon što je u finalu bio bolji od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. U finalu parova Nikola Mektić je s Nicholasom Monroeom poražen u dva seta. Turnir u Chengduu osvojio je Denis Istomin...

Belgijski tenisač David Goffin osvojio je ATP turnir u Shenzhenu nakon što je u finalu bio bolji od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 6:4, 6:7(5), 6:3.

Belgijcu je to prvi naslov u trećem ATP finalu ove sezone, a trijumfom je stekao velike izglede za plasman na završni turnir najbolje osmorice. I Dolgopolov je igrao treće finale sezone, ali je ostao samo na naslovu iz Buenos Airesa.

Hrvatski tenisač Nikola Mektić na istom je turniru zajedno s partnerom Amerikancem Nicholasom Monroeom izgubio u finalu parova. Austrijsko-američka kombinacija Alexander Peya/Rajeev Ram slavila je u finalu sa 6:3, 6:2.

Uzbekistanski tenisač Denis Istomin pobjednik je ATP turnira u kineskom gradu Chengduu nakon što mu je u finalu predao Cipranin Marcos Baghdatis kod rezultata 3:2.

Za 31-godišnjeg Istomina, 78. na ATP listi, to je drugi osvojeni turnir u karijeri nakon Nottinghama 2015. godine. Varaždinski zet Baghdatis nekad je bio osmi na svijetu, a sada je na 113. poziciji dok je zadnji turnir osvojio davne 2010. (Sydney).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!