Nogomet

VIDEO: Ivan Leko s Club Bruggeom nastavlja s nizom dobrih rezultata, danas pao i Gent

Petar Jenjić • nedjelja, 01.10.2017.
VIDEO: Ivan Leko s Club Bruggeom nastavlja s nizom dobrih rezultata, danas pao i Gent
Foto: EPA

Club Brugge nastavlja s vrlo dobrim rezultatima ove sezone, momčad Ivana Leke danas je na domaćem terenu s 2:1 bila bolja od Genta i tako upisala osmu pobjedu u devetom prvenstvenom susretu...

Ivan Leko s Club Bruggeom i dalje čvrsto drži prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Nakon prvog i jedinog poraza ove sezone od Mouscrona, upisao je dvije uzastopne pobjede, a danas je stigla i treća.

U vrlo čvrstoj utakmici svladao je Gent rezultatom 2:1 i ostao sam na vrhu s 24 boda. Prvi pratitelj Charleroi zaostaje četiri boda. S druge strane, Gentu je ovo peti poraz u sezoni i morat će pothitno nešto promijeniti ako želi dobar plasman na kraju sezone.

Domaćin je poveo u 16. minuti, na ubačaj Ruuda Vormera najbolje je reagirao Emmanuel Dennis i glavom pospremio loptu iza Lovre Kalinića. Prednost Club Brugge nije dugo potrajala, tek sedam minuta. Lijepo proigravanje i nesporazum u obrani iskoristio je Yuya Kubo te poravnao stanje na semaforu.

Rezultat se nije promijenio sve do 71. minute kada se domaćin vratio u vodstvo. Dobru akciju lijepim udarcem s dvadesetak metara završio je Dion Cools i tako osigurao novu pobjedu za trenutno vodeću momčad lige. Lopta je na putu prema golu pogodila jednog od braniča i tako prevarila hrvatskog čuvara mreže

Belgijska liga, 9. kolo:
Club Brugge - Gent 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!