Zimski sportovi

Medveščakov niz pobjeda prekinut u Salzburgu

Branimir Korać • nedjelja, 01.10.2017.
Medveščakov niz pobjeda prekinut u Salzburgu
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli upisati i četvrtu uzastopnu pobjedu u EBEL-u. Na gostovanju u Salzburgu poraženi su 3:1 i to u zadnjih pet minuta susreta...

Gostovanje Medveščaka u Salzburgu nije završilo dobro po hrvatskog predstavnika, domaćin je na kraju odnio pobjedu 3:1 i tako zaustavio seriju pobjeda Zagrepčana.

Nakon slavlja protiv Dornbirna, Graza i Znojma, Medveščak je čekao težak dvoboj sa Salzburgom koji je imao dobru seriju rezultata do prošlog kola kada je izgubio u Mađarskoj s tijesnih 2:1.

Ovdje je domaćin došao do vodstva u 13. minuti pogotkom Floriana Baltrama da bi već 30-ak sekundi kasnije Medveščak poravnao pogotkom Sondrea Oldena.

Sve do zadnjih pet minuta susreta rezultat se nije mijenjao, a onda je Salzburg s dva bra pogotka riješio pitanje pobjednika.

Prvo je Alexander Rauchenwald doveo Austrijance u vodstvo, a onda je minutu i pol kasnije John Hughes donio pobjedu Salzburgu.

Priliku za povratak na pobjedničke staze Medveščak će imati već 6. listopada od 18 sati kada u Ledenu dolazi Klagenfurt koji ima četiri boda više i drži šestu poziciju. Medvjedi su s osam bodova deveti.

EBEL:
Salzburg - Medveščak 3:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!