Tenis

Nakon Škugora u Tokiju ispao i Ivo Karlović

Slavko Boldin • utorak, 03.10.2017.
Nakon Škugora u Tokiju ispao i Ivo Karlović
Foto: FaH

Jedini hrvatski predstavnik u drugom kolu ATP turnira iz serije 500 u Tokiju bit će prvi nositelj, Marin Čilić. Nakon što je jučer u tri seta ispao Franko Škugor, više sreće nije bilo niti za Ivu Karlovića. Naš veteran poražen je od Australca Matthewa Ebdena sa 6:4 i 6:3.

Ovaj susret započet je jučer, no već nakon dva odigrana gema prekinut je zbog kiše. Novim izlaskom na teren, Karlović se nije najbolje snašao - odmah je izgubio servis, što je u konačnici odlučilo i prvi set.

Sličan scenarij odigrao se i u drugom setu. Ebden je napravio break za 3:1, a kod rezultata 4:3 naš tenisač propušta realizirati break loptu za povratak u susret. Zatim Australac ponovo oduzima servis 38-godišnjem Zagrepčaninu te dolazi do pobjede. Div sa Šalate odservirao je 13 as servisa, ali je napravio i šest dvostrukih pogrešaka te nije realizirao nijednu od tri prilike za obrat.

Ovo je treći uzastopni poraz za Karlovića, koji se ove godine muči s formom i ozljedama. Marin Čilić na teren izlazi sutra, a protivnik mu je Japanac Yasutaka Uchiyama, koji je izbacio našeg Franka Škugora.

ATP Tokio, 1. kolo:
Ivo Karlović (HRV) - Matthew Ebden (AUS) 4:6, 3:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg04.10.2017. u 17:03
    Ni "vjecni" Ivo ne moze vjecno, jednom ipak mora doci i kraj. Ali to sam mislio i prije pet godina pa evo Ivo jos igra... ;-)
    interreg
  • teniosac03.10.2017. u 13:09
    ne ide nikako Karloviću ove sezone..
    teniosac