Rukomet

Lino Červar uputio naknadni poziv Mariju Vuglaču za reprezentativni tjedan

Sportnet • srijeda, 11.10.2017.
Lino Červar uputio naknadni poziv Mariju Vuglaču za reprezentativni tjedan
Foto: FaH

Hrvatskoj muškoj seniorskoj rukometnoj reprezentaciji za reprezentativni tjedan priključit će se igrač RK PPD Zagreba Marijo Vuglač.

''Kako smo i najavljivali, popisi igrača kojima širimo kadar za Europsko prvenstvo su promjenjivi. Ovise uvijek isključivo o formi i kontinuitetu dobrih igara svakog kandidata. Odlučio sam za naredno okupljanje pozvati i Marija Vuglača koji se nameće na desnom vanjskom. Vuglač je u pozitivnoj konkurenciji itekako zanimljiv, a i iskoristiv u trenažnom procesu. Nema sigurnih i oni koji budu na kvalitetnoj razini imat će šanse da se nađu i na konačnom popisu za Euro u siječnju'', poručio je hrvatski izbornik Lino Červar nakon naknadnog poziva igraču PPD Zagreba.

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija se okuplja 22. listopada u 17 sati u Hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9 u Zagrebu, a na okupu je sve do 29. listopada.

U sklopu priprema Hrvatska će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije. Prva je na rasporedu 26. listopada u 18 sati u dvorani Stožice u Ljubljani, dok je uzvrat dva dana kasnije, 28. listopada, u Areni Zagreb s početkom u 20:15 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9212.10.2017. u 15:35
    smješno, džaba ti moj šime rešetaš mreže po europi kad vazda mora netko zagrebov biti u repki.Vuglač kao i šebetić sili loptu,puno ih potroši,jednu odigra utakmicu vrhunski pa 3 posere pa 3 ozljeđen. STANDARDNO ali daj Bože da griješim :)
    tomahawk92