Košarka

Vrlo dobri nastupi Josipa Sobina i Ante Delaša u pobjedi Anwila

Petar Jenjić • nedjelja, 15.10.2017.
Vrlo dobri nastupi Josipa Sobina i Ante Delaša u pobjedi Anwila
Foto: FaH

Košarkaši Anwil Wloclaweka ostali su na stopostotnom učinku u novoj prvoligaškoj sezoni. U sklopu trećeg kola ugostili su Rosu Radom i uz vrlo dobre nastupe Ante Delaša i Josipa Sobina slavili rezultatom 86:65...

Treće kolo odigrali su košarkaši Anwila koji su bez većih problema na domaćem parketu opravdali ulogu favorita protiv Rose Radom i upisali pobjedu 86:65. Današnjim slavljem ostali su na vrhu prvenstvene ljestvice sa stopostotnim učinkom. S druge strane, gostima je ovo prvi poraz u drugoj utakmici sezone.

U utakmici je izostajalo rezultatske napetosti jer je Anwil dominirao od prve do posljednje minute. Već je na poluvremenu imao 13 koševa prednosti (40:27) koje je u nastavku čuvao bez većih problema. Napadački vrlo dobrom posljednjom četvrtinom, u kojoj je ubacio 27 poena, domaćin je zaključio susret s još jednom uvjerljivom pobjedom.

Vrlo dobre nastupe ubilježili su hrvatski košarkaši. Ante Delaš zaključio je susret s 15 poena (1/2 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 4/4), dva skoka i tri asistencije za 27 i pol minuta na terenu, dok je Josip Sobin dodao 13 koševa (5/9 za dva, slobodna bacanja 3/6), šest skokova i dva dodavanja za 22 minute na parketu.

Kod gostiju su tek dvojica košarkaša bila raspoložena u napadu, Kevin Punter ubacio je 23 poena, a Patrik Auda dodao je 18 koševa.

Tauron Basket Liga, 3. kolo:
Anwil Wloclawek - Rosa Radom 86:65

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!