Nogomet

Pavičić i Punčec se slažu uoči Austrije: "Očekivanja su velika, moramo početi skupljati bodove"

Branimir Korać • srijeda, 18.10.2017.
Pavičić i Punčec se slažu uoči Austrije: "Očekivanja su velika, moramo početi skupljati bodove"
Foto: FaH

Riječani su otputovali za Beč gdje će gostovati kod Austrije u sklopu trećeg kola grupne faze Europske lige. I dok Rijeka još uvijek čeka na prvi bod, Bečani imaju jedan...

Oba dosadašnja nastupa Austrije u skupini Europske lige završena su golijadom, protiv Milana je poražena čak 5:1, ali je zato uzela bod u dvoboju s AEK-om odigravši 2:2.

Domagoj Pavičić optimist je uoči ovog dvoboja i vjeruje da će Rijeka doći do pozitivnog rezultata ako ispuni ono što trener Kek od igrača očekuje.

"Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći", tvrdi Pavičić, a prenosi klupska stranica.

I Roberto Punčec slaže se da je vrijeme da Riječani počnu skupljati bodove u ovom natjecanju.

"Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog, i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum."

Punčec vidi priliku u ovom dvoboju, Bečani nisu u najboljoj formi, a i prijašnji susreti dali su gostima nadu da mogu napraviti više.

"Austria ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja momčad u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi."

Susret u Beču na rasporedu je u četvrtak od 21:05.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!