Nogomet

VIDEO: Bjelica do boda na gostovanju u Gdansku za povratak na vrh ljestvice

Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.10.2017.
VIDEO: Bjelica do boda na gostovanju u Gdansku za povratak na vrh ljestvice
Foto: Kristijan Komarica

U 13. kolu poljskog prvenstva Nenad Bjelica s Lechom je gostovao kod Lechije u Gdansku i remizirao 3:3 čime se vratio na vrh ljestvice...

Zanimljiv dvoboj u 13. kolu poljskog prvenstva odigrali su Lechia i Lech, a na kraju nije bilo pobjednika, završeno je 3:3. Gosti iz Poznana su s igračem više uspjeli doći do preokreta i povesti 3:2, međutim ubrzo su i oni ostali bez jednog igrača i domaćin je sretno došao do poravnanja.

Nenad Bjelica od prve minute koristio je Marija Šituma koji je odigrao tek 28 minuta i zbog ozljede morao napustiti igru, a zamijenio ga je Mihai Radut koji će kasnije zaraditi dva žuta kartona.

Lechia je povela u 13. minuti pogotkom Blazeja Augustyna da bi na 1:1 izjednačio Maciej Gajos u 37. minuti. Domaćin je ipak odnio prednost na odmor golom duboko u sudačkoj nadoknadi Marca Paixaa iz kaznenog udarca.

U 52. minuti Nalepa je napravio prekršaj kao posljednji igrač domaće obrana i zaradio izravni crveni karton, a gosti u nastavku koriste brojčanu nadmoć. Prvo je u 70. minuti Christian Gytkjaer poravnao na 2:2 da bi dvije minute kasnije Maciej Makuszewski potpuno okrenuo dvoboj.

Vrlo brzo Radut je zaradio drugi žuti karton i tri minute kasnije, u 77. minuti, Emir Dilaver nespretno šalje loptu u svoju mrežu za konačnih 3:3.

Dok je Šitum zbog ozljede odigrao samo 28 minuta, na drugoj strani Mato Miloš odigrao je cijelu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!