Košarka

Earl Watson dobio otkaz nakon užasnog ulaska u sezonu, zamijenio ga Jay Triano

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.10.2017.
Earl Watson dobio otkaz nakon užasnog ulaska u sezonu, zamijenio ga Jay Triano
Foto: EPA

Phoenix Sunsi nakon samo tri utakmice u novoj sezoni odlučili su se za promjenu na klupi. Vrlo visoki porazi na startu stajali su posla Earla Watsona kojeg će zamijeniti Jay Triano...

Lošiji ulazak u sezonu u Arizoni nisu mogli zamisliti, tri utakmice i tri poraza, posebno oni vrlo visoki protiv Los Angeles Clippersa i Portland Trail Blazersa. Blazersi su se na otvaranju sezone poigrali s Phoenixom i pregazili ga sa 124:76, a nakon što su ih Clippersi također pomeli sa 130:88, Earl Watson morao je napustiti klupu.

Uz ova dva poraza, Phoenix je izgubio i od Los Angeles Lakersa na svom parketu sa 132:130 čime drži uvjerljivo najlošiju poziciju po broju primljenih koševa na startu sezone s prosjekom od gotovo 130.

Osim Watsona otpuštena su i trojica njegovih pomoćnika, između ostalih i Mehmet Okur koji je radio i s Draganom Benderom. Od pomoćnika preživio je Jay Triano koji je upravo nasljednik Watsona na poziciji glavnog trenera.

Triano već ima iskustva u radu kao prvi trener, vodio je Toronto Raptorse, ali i bio izbornik kanadske košarkaške reprezentacije.

Watson je Sunse preuzeo nakon odlaska Jeffa Hornaceka prošle godine, a vodeći Phoenix upisao je omjer 33-85.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!