Tenis

Čilić nakon izborene karte za London: "To mi je bio cilj, velika je stvar biti dio tog spektakla"

Branimir Korać • srijeda, 25.10.2017.
Čilić nakon izborene karte za London: "To mi je bio cilj, velika je stvar biti dio tog spektakla"
Foto: EPA

Marin Čilić izborio je nastup na završnici sezone u Londonu, uz njegovu pobjedu protiv Floriana Mayera na startu turnira u Baselu, poklopio se i poraz Sama Querreyja u Beču...

Čilić je kvalitetnim nastupima još jednom izborio put na završnicu sezone u Londonu gdje će pokušati ostvariti što bolji rezultat.

"Ogroman je uspjeh ponovno se kvalificirati u London, to mi je bio cilj i drago mi je da sam ga ostvario. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama i naredna dva tjedna. Osjećaj je predivan, velika je stvar biti dio tog spektakla na kojem će sudjelovati najboljih osam na kraju sezone. Ovog ljeta igrao sam odlično u Londonu, drago mi je što se vraćam i nadam se da ću biti u sjajnoj formi."

Marin se još jednom osvrnuo na odličan meč protiv Rafaela Nadala u Šangaju gdje je bio potpuno ravnopravan prvom igraču svijeta.

"Taj meč protiv Nadala bio je na stvarno visokoj razini od prvog do zadnjeg poena, a on je tijekom cijelog meča pokazao zašto je svjetski broj jedan. Bio je vrlo koncentriran i držao iznimno visoku razinu, ja sam to pratio i bio sam jako zadovoljan. Natjerao sam ga na veliku borbu tijekom cijelog meča i to mi je veliki plus. U mojoj igri osjeti se napredak, nastavljam u ovom ritmu i dalje, radimo u pravom smjeru i ova dvoranska sezona sigurno može biti jako pozitivna za mene. Još uvijek sam svjež i psihički i fizički osjećam se jako dobro."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!