Ostali sportovi

Filip Hrgović novim nokautom do druge pobjede u profesionalnoj karijeri

Mihaela Bradovski • petak, 27.10.2017.
Filip Hrgović novim nokautom do druge pobjede u profesionalnoj karijeri
Foto: EPA

I drugi profesionalni nastup Filipa Hrgovića okončan je prekidom i pobjedom hrvatskog boksača. Kao što je Brazilac Zumbano poražen tehničkim nokautom u prvom nastupu, ista sudbina čekala je i Čeha Pavela Šoura...

Čeh Pavel Šour potvrdio se kao dosta neugodniji protivnik od Brazilca Zumbana protiv kojeg je Filip Hrgović apsolutno dominira. Šour je stvorio više problema Hrgoviću, međutim niti on nije dočekao kraj prve runde.

Šour je dosad imao šest borbi i svih šest okončao je pobjedom od čega njih pet prekidom te samo jednom odlukom sudaca i to protiv Ante Verunice u ožujku ove godine.

Filip Hrgović tek ulazi u profesionalne vode, ima vrlo visoke ambicije i Šour je bio samo jedan od boksača na putu do krajnjeg cilja koji je definitivno borba za naslov svjetskog prvaka.

Šour je hrabro krenuo u meč i dobro je parirao Hrgoviću do pred kraj prve runde kada je hrvatski boksač potegnuo dobar desni kroše koji je bacio Šoura na tlo.

Čeh se pokušao oporaviti, ali sudac je procijenio kako je vrijeme za prekid i Hrgović dolazi do druge pobjede.

Prva dva protivnika u profesionalnoj karijeri nisu bili toliko zahtjevni, no vrlo brzo doći će vrijeme za one čvršće i bolje borce koji će pružiti odgovor koliko Hrgović može.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!